הקצבייה של שגב והמסעדה "ההמבורגר של שגב": "קצבייה ומסעדה הצמודות זו לזו"
שנת הקמה: 2012.
האנשים שמאחורי העסק: ניסים שגב, בעלים, קצב שהתמחה באיטליה וברחבי העולם ועוסק בתחום הבשר למעלה מ־25 שנה.
על העסק: במקום ניתן למצוא בשר כשר, טרי ואיכותי שנבחר בקפידה על ידי המומחים שלנו. אנחנו מציעים רק נתחים מובחרים גם ללקוחות המסעדה הצמודה לקצבייה וגם למסעדה בשוק מחנה יהודה.
איך התחלנו: התחלנו כקצבייה ואחר כך פתחתי את המסעדה הצמודה אליה. החלום שלי היה לפתוח מקום בו הלקוח בוחר את הנתח שלו בקצבייה ומיד אחר כך אוכל אותו במסעדה.
מה הקורונה לימדה אותנו: המסעדה בשוק מחנה יהודה נסגרה בקורונה והמשכנו לעבוד בקצבייה ובמסעדה הצמודה לה כל הזמן במשלוחים. זה דווקא נתן פוש לקצבייה.
עוד משהו: החלטנו לעשות שינויים בתפריט המסעדה בשוק עם דברים מיוחדים ומשוגעים.
כתובת: יד חרוצים 4, ירושלים
אתר: segevbutchers.co.il
פייסבוק: ההמבורגר של שגב
ד"ר סביון – בינת השן: "תוצאות אסתטיות ופרקטיות"
שנת הקמה: 2014.
האנשים שמאחורי העסק: ד"ר יגאל סביון, מומחה לשיקום הפה, ירושלמי במקור כמו גם כל צוות המרפאה.
על העסק: מרפאה לרפואת שיניים מתקדמת והשתלות שמספקת תוצאות קרובות עד כמה שאפשר לשיניים הטבעיות, עם מומחיות בשיקום הפה. הייחודיות שלנו היא שכל מטופל מקבל תוצאה אסתטית וגם פרקטית.
איך התחלנו: התחלנו כרופאי שיניים שרוצים לספק לירושלים רפואה איכותית. הרגשנו מחסור בעיר בעיקר בתחום שיקום הפה ושאפנו לייצר לאנשים תוצאה סופית שהם יהיו מרוצים ממנה.
מה הקורונה לימדה אותנו: למדנו לחיות עם ההנחיות החדשות ולהשרות על המטופלים שלנו תחושת נוחות וביטחון במציאות החדשה. עוד לפני הקורונה, המרפאה התנהלה עם נהלים קשוחים מאוד של חיטוי וניקיון תוך הקפדה על סניטריה ברמה גבוהה, ולכן היינו בטוחים שנצליח להתמודד עם ההנחיות החדשות.
עוד משהו: אנחנו חזקים ורואים באופק את התקווה. משימתו של כל אדם היא לחזור לשגרה עד כמה שאפשר. אנשים יכולים להגיע למרפאה בביטחון ובלי חשש.
כתובת: יפו 169, בניין ערים, ירושלים.
אתר: binatclinic.co.il
תגובות