שם העסק: Kazze מעדנייה, מסעדה, בר
מאחורי העסק: איתי ברלין, בן 26.
ההתמחות שלנו: ללא גלוטן. אוכל בריא וטעים.
קצת עלינו: ברלין השתחרר לפני כשנה וחצי מהצבא ונכנס שותף במסעדה בעיר. מאחר ואשתו צליאקית, החליט לפתוח לפני כשנה בירושלים מסעדה נטולת גלוטן ברף גבוה במיוחד, שמיועדת לכל מי שרוצה לאכול אוכל טעים ובריא. במקום ניתן למצוא סלטים טריים, פסטות חמות, ניוקי בעבודת יד ופיצות מיוחדות. המטבח בריא, ללא טיגונים וללא סוכר (מלבד המאפים). כל חומרי הגלם מובחרים וטריים. לצד התפריט המגוון והעשיר, שבנוי מנגיעות איטלקיות וים תיכוניות, ניתן גם להזמין קייטרינג ומגשי אירוח.
אנחנו ממליצים על: ניוקי בעבודת יד, הוא מאוד טעים ואנשים מופתעים מהאיכות.
וגם על: מבחר סוגי פיצה.
לא יודעים עלינו ש: "המקום שינה לאשתי ולי את החיים, עד אז לא היה אצלנו בבית לחם ועכשיו אנחנו נהנים מלחם איכותי וטעים".
דבר טוב שקרה לנו בקורונה: "פתחנו את המקום באמצע הגל השני של הקורונה. אנשים מסביב חשבו שאנחנו משוגעים, במיוחד כי נכנסנו לשוק שאין לו תקדים. אבל לנו הקורונה באה טוב, נכנסנו לעולם של המשלוחים, יש לנו קהל שצריך אותנו ואנחנו צריכים אותו, ואנחנו מנסים לתת ללקוחות שלנו את השירות הטוב ביותר.
קשר עם עיריית ירושלים בתקופה זו: העירייה עשתה דברים יפים בתקופת הקורונה, פיזרה פינות ישיבה מחוץ למסעדות, וכן, דואגת להביא תיירות פנים ואנחנו ניזונים מכך.
מבצעים מיוחדים: במקום מתקיימים ערבי יין ללא תחתית, 1+1. יש להתעדכן מראש.
כדאי לכם להגיע כי: זה גם בריא וגם טעים ולא חייבים להגיע אלינו, אנחנו יכולים להגיע אליכם.
שעות פעילות: ראשון – חמישי 22:00-10:30, שישי 14:30-8:00.
כתובת: בצלאל 7 פינת טרופמלדור 1, טלפון: 079-565-8822
לאתר לחצו כאן
לפייסבוק: לחצו כאן
לאינסטגרם לחצו כאן
תוכן מקודם
ירושלמית
מקום מעולה! טעים! גם למי שלא טבעוני