מסעדת מנזה (צילומים: אפיק גבאי)
מגוון מנות במסעדת מנזה (צילומים: אפיק גבאי)

פתוח בשבת בירושלים: מנות מושחתות במסעדת מנזה

אם כבר שבת מנוחה אז עד הסוף - במסעדת "מנזה" שבמרכז העיר מציעים שלל מנות מושחתות. את הדיאטה כדאי לדחות ליום ראשון

פורסם בתאריך: 20.11.19 16:19

פתוח בשבת בירושלים: מסעדת מנזה, שפועלת ברחוב בצלאל כבר חמש שנים וחצי, הופכת בשבת את התפריט ומציעה מנות מוחשתות – כי אם כבר 'שבת וינפש' אז עד הסוף.

המסעדה מציעה מגוון מנות – מדגים ופירות ים ובשר ועד מתוקים מושחתים, לצד קוקטיילים מיוחדים, ומבחר יינות מקומיים ובינלאומיים. המסעדה מושכת אליה משפחות, זוגות וסטודנטים.

"המסעדה מוגדרת כבראסרי מודרני ומתמקדת באוכל עכשווי", מספר ל"כל העיר" אורי ענבר מבעלי מסעדת מנזה. "המסעדה לא כשרה, והתפריט מתבסס על דגים ופירות ים, לצד שלל מנות מיוחדות ומגוונות כגון: בשר ראגו לחי שמגיע ביחד עם פסטה פפרדלה, ו'בורגר מנזה '- שזו אחת המנות המוכרות והפופולריות במסעדה שמדובר עליה רבות, ועוד מנות רבות ומגוונות".


הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ של "כל העיר עדכונים בזמן אמת7"

 "כל העיר" ירושלים בפייסבוק 

 "כל העיר" ירושלים – גם באינסטגרם

 תושבי ירושלים – יש לכם תלונה דחופה או משהו שחשוב לטפל בו? פנו למייל האדום של "כל העיר"[email protected]


מגוון מנות במסעדת מנזה (צילומים: אפיק גבאי)

הכי שבת בבוקר (צילומים: אפיק גבאי)


"המסעדה פתוחה לאורך כל ימי השבוע", מוסיף ואומר ענבר, "החל מ-8:30 בבוקר, עד אחרון הלקוחות. בשעות הצהריים החל משעה 12:30 עד 16:30 יש לנו עסקיות צהריים. לצד תפריט האוכל אנו מתהדרים בתפריט קוקטיילים ייחודי למקום, שמכוון בהתאם לארוחה שאוכלים כמו קוקטייל בוקר וקנקני סנגריה. בנוסף, ישנם מגוון יינות מרחבי העולם, מאיטליה, צרפת, ויינות תוצרת ישראלית מיקבי בוטיק שאינם כשרים".


מגוון מנות במסעדת מנזה (צילומים: אפיק גבאי)

ההמבורגר של מנזה (צילומים: אפיק גבאי)


ענבר, מחזיק בבעלות מסעדת מנזה יחד עם שלושה שותפים ירושלמים נוספים: תומר קיסר, ניצן קדר, ודן פורת שהוא גם שף המסעדה. הוא מספר כי בסופי השבוע במקום תפריט הבוקר, כאמור, ישנו תפריט ברנץ' המתמקד במנות מושחתות עתירות קלוריות. "המנות בסופי שבוע בתפריט הבראנץ' כוללות אפל פאי פנקייק המכיל תפוחי עץ צלויים, קרם אנגלז, חמאה ובייקון, פרנץ' טוסט, אגס בנדיקט, ועוד שלל מנות שיותר כיף לאכול בצורה רגועה בסופי השבוע. מומלץ להזמין מקום מראש, בייחוד בשעות הערב ובסופי שבוע".


מגוון מנות במסעדת מנזה (צילומים: אפיק גבאי)

ויש גם נקניקיות (צילומים: אפיק גבאי)


איפה?
מסעדת מנזה, בצלאל 12, מרכז העיר.

מתי לבוא?
ראשון עד שבת, החל מ-8:30 בבוקר, עד אחרון הלקוחות, (סגירת מטבח בשעה 23:00).

מסעדת "מנזה", בצלאל 10, ירושלים.



מגוון מנות במסעדת מנזה (צילומים: אפיק גבאי)

פנקייקים שמנמנים (צילומים: אפיק גבאי)




תגובות

תגובה אחת
תגובה אחת

תגיות:

אולי יעניין אותך גם

🔔

עדכונים חמים מ"כל העיר"

מעוניינים לקבל עדכונים על הידיעות החמות ביותר בעיר?
עליכם ללחוץ על הכפתור אפשר או Allow וסיימתם.
נגישות
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר
הורידו את האפליקציה
לחוויה מהירה וטובה יותר