מתכון – ספייריבס טלה
מצרכים:
חזה טלה 1 קילו
מעט טימין
2 שיני שום קצוצים גס
פלפל שחור גרוס
כף דבש
5 כפות שמן זית
ציוד:
תבנית עם רשת פנימית
נייר כסף
כוס מים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים (פרט למים) יחד ומורחים את החזה .
יוצקים את המים בתבנית מניחים את הרשת ואת הבשר.
סוגרים היטב בנייר כסף ומבשלים 4 שעות ב-110 מעלות.
לזיגוג אחרי שמוציאים מהתנור:
כף סויה
כף שום
פלפל צ'ילי חריף
כף דבש
פלפל שחור
טימין
כף מיץ לימון
בתיאבון!
מסעדת אנג'ליקה, רחוב ג'ורג' וושינגטון 4, ירושלים, כשרה.
תגובות