מרכז הקונגרסים הבינלאומי בנייני האומה, מארח סדרת מופעי תרבות ייחודיים ובלעדיים עם שילובים של האמנים המובילים בישראל, ביניהם: מופע של לינט מארחת את אשתר, מופע סטנד אפ של אדיר מילר, המופע החגיגי של שלומי שבת לציון 40 שנות יצירה, מופע של יהורם גאון ואסתר עפרים ביחד ולחוד, ועוד.
לעדכונים אחר כל הידיעות הכי חמות>>
הורידו את אפליקציית "כל העיר" באנדרואיד
הורידו את אפליקציית "כל העיר" באייפון
מרכז הקונגרסים הבינלאומי בנייני האומה, כיזם ויוצר, יזם חוויה תרבותית קונספטואלית עוטפת לצד מופעים מובילים שבהם יתארח השף הירושלמי המוביל, אבי לוי ממסעדת המוציא הנחשבת, אשר לפני כל מופע יציע לקהל הרחב חגיגה קולינרית ירושלמית משובחת בניצוחו במתחם טרקלין אגם שיעוצב בקונספט הוויה ירושלמית בליווי של הרכבים מוזיקליים. האורחים יזכו וייהנו לחוויה תרבותית יוצאת דופן המלווה בקולינריה משובחת ומוסיקה המותאמת לאווירת המופע.
לאירועי "במת האומה" השף לוי בנה קונספט קולינרי ייחודי שבמסגרתו הוא יחשוף את הקהל למגוון הרחב של אוכל ירושלמי עם מספר דוכנים שיציעו מגוון מנות ירושלמיות אותנטיות במחיר שווה לכל כיס, החל ממנות עדתיות, מנות של אוכל יהודי ועד למנות של אוכל ערבי ועות'מני המתבססות על מוטיבים וחומרי גלם מהשווקים והרחובות של ירושלים.
בין מופעי החורף שיוצעו ב"במת האומה" בבנייני האומה:
●מופע של לינט מארחת את אשתר – שלישי, ה-10.11.22.
●מופע סטנד אפ של אדיר מילר – חמישי, ה-24.11.22.
●מופע של שלומי שבת חוגג 40 שנות יצירה – חמישי, ה-19.1.23.
●מופע של יהורם גאון ואסתר עפרים יחד ולחוד – חמישי, ה-26.1.23.
השף אבי לוי: "בקונספט הקולינרי שיצרתי לסדרת האירועים בבנייני האומה, אני רוצה להדגיש את הזהות של ירושלים והנגשה של קולינריה ירושלמית במיטבה. המנות לא יהיו גדולות במיוחד דבר שיעניק לנו גם אפשרות לתמחור לא גבוה ונגיש, וגם את האפשרות שמבקרים ואורחים יטעמו יותר ממנה אחת מכמה דוכנים ובעיקר לחוות את החוויה של ביקור במקום שמאגד בתוכו את הקולינריה הירושלמית מהרחובות בירושלים במיטבה".
יש לציין כי התפריט של השף לוי לסדרת אירועי "במת האומה" בבנייני האומה יהיה כשר ויציע 6 דוכנים עם מגוון מנות ירושלמיות אותנטיות במחירים אטרקטיביים החל מ-20 שקלים ועד ל-45 שקלים למנה בלבד.
בין דוכני האוכל של השף אבי לוי שיוצעו באירועי "במת האומה":
דוכן 1 – "העיר העתיקה"
●קבב העיר העתיקה בבייגלה ירושלמי – טחינה ירוקה, עמבה, מלפפון חמוץ ובצל ירוק.
●משאושה – חומוס וגרגירי חומוס חמים ברוטב פלפל חמוץ ושיפקה חצאי פיתות ערביות קטנות.
דוכן 2 – "ירושלמי"
●מעורב ירושלמי – מגש במבוק בהגשה או חצאי פיתות עם טחינה לבנה מטחינה ירושלים, מלפפון חמוץ ועמבה.
דוכן 3 – "המוציא"
●קציצות דג בלחם פראנה.
●סופריטו בשר ותפוחי אדמה בציר עגל.
דוכן 4 – "הרחוב הירושלמי"
●עראיס עוף קרם בצל שרוף.
●שניצל בחלה של טלר (מאפייה ירושלמית ידועה) – שניצל טוב, מטבוחה חמה, חציל אפוי בחלה חמה של מאפיית טלר הירושלמית (אפשרות גם בצלחת).
דוכן 5 – "ירושלים הטבעונית"
●בטטה צלויה ממולאת בפריקה חיטה מעושנת שמן זית מלח ים, סילאן ולימון פרסי.
●מרק אפונה טרייה ולימון.
דוכן 6 – "ירושלים המתוקה"
●כנאפה ערבי בסירופ ורדים.
●בסבוסה בסירופ שושנים ולימון.
●עוגת פיסטוק קרמל מלוח וגלידת וניל.
להזמנת כרטיסים למופעי החורף של במת האומה בבנייני האומה ירושלים בטלפון: *6226 ובאתר: www.bimot.co.il
תגובות