עדות ארכיאולוגית ראשונה בעולם לתופעת הסגפנות של נזירות התגלתה בירושלים מאת: מיכל גילת מחקר חדש של רשות העתיקות ומכון וייצמן למדע אשר ניתח אמייל של שן מגלה, כי שלד שנמצא כבול בטבעות במנזר ביזנטי בסמוך לירושלים, שייך לאישה. החוקרים: "זו הפעם הראשונה שמוצאים עדות לתופעה שהייתה מוכרת רק מכתבים היסטוריים"
מזעזע: בזמן שהפרמדיקים טיפלו בחולה, אלמונים ציירו צלבי קרס על האמבולנסים מאת: מיכל גילת זה קרה הלילה בשכונת מאה שערים. בזמן שהפרמדיקים והחובשים נכנסו לדירת החולה להעניק לו טיפול רפואי, אלמונים השחיתו את האמבולנסים של מד"א. מנכ"ל מד"א אלי בין: "אירוע חמור ומזעזע שאין לו מקום בחברה שלנו"
כסף ורכוש יקר ערך שניתן על ידי האפיפיור נגנב מכנסייה בירושלים מאת: מיכל גילת סוף טוב, הכל טוב: שוטרי מחוז ירושלים הצליחו לשים את ידם על החשוד במעשה, והוא נעצר. הרכוש הגנוב אותר והושב לנציגי הפטריארך
לראשונה: מדרגים את איכות התחבורה הציבורית בירושלים בזמן אמת מאת: מיכל גילת האוטובוס איחר? הנהג לא עצר בתחנה? החל מהיום (שני), תוכלו לדרג את איכות הנסיעה שלכם ולדווח ישירות על תקלות ובעיות בתחבורה הציבורית לארגון 15 דקות באמצעות אפליקציית הופאון ובקליק אחד תוך כדי תכנון המסלול ותיקוף הנסיעה
תגובות