שגב, ירושלמי אמיתי בעל ניסיון של 18 שנים, מתמחה באומנות רזי הבשר, רכש את השכלתו בברלין ובאיטליה.
הקצבייה של שגב ידועה באיכות הבשר, ניקיון ושירות מקצועי יחד עם היכולת לשלב ידע מהדור הישן. עם טכנולוגיה עכשווית יצירתיות והבנת החומר-מה שהופך את שגב והקצבייה לטובים בארץ. הקליקו כאן לעוד קצביות בירושלים.
בקצבייה של שגב תקבלו את הנתחים הטובים ביותר, בטריות מרבית בהרבה מקרים מתובלים ומוכנים כבר לבישול ואפייה עם מינימום עבודה מהבית.
ועקב דרישה גדולה מצד הלקוחות החליט לפתוח את ההמבורגר של שגב בצמוד לקצביה. כך שהכל מגיע טרי ישר מהקצביה למסעדה.
דבר שהוכיח את עצמו כנדרש בירושלים.
יד חרוצים 4, ירושלים, טל. 02—6283328
שעות פתיחה: א'—ה' בין השעות 8:00—19:00, ו' 8:00—14:30
ההמבורגר של שגב א'-ה': 11:00—24:00
תגובות