הרצאות, טיפים והאתגרים בניהול עסק לממכר מזון בעידן הקורונה – הנושאים הללו ועוד רבים אחרים היו במוקד כנס מיוחד שהתקיים הבוקר (שני, 27.12) בתיאטרון ירושלים למען המסעדות ועסקי המזון הירושלמיים.
הכנס, יוזמת עיריית ירושלים, הינו חלק מהמעטפת שמנסים בכיכר ספרא להעניק לעסקים בירושלים בהתמודדות המאתגרת של החיים לצד הקורונה.
הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ – "כל העיר בזמן אמת"
"כל העיר" ירושלים – גם באינסטגרם
המייל האדום של "כל העיר" [email protected]
בין המסעדנים שהשתתפו בכנס – קרן ואיציק קדוש מקפה קדוש, חיים אגמי מחצות, תמיר גריפלר מקפה גן סיפור, נועם ואסף ריזי מאדום, עמית וניצה שכטר מהנוקטורנו, מנכ"ל מלון ענבר רוני טימסט, יעקב בן עמי מקפה בן עמי ועוד רבים אחרים.
"עיריית ירושלים, באמצעות אגף קידום עסקים, קיימה הבוקר את כנס המסעדנים בפעם השנייה על מנת לסייע לעסקי המזון במהלך התקופה המאתגרת הזו", נמסר מהעירייה. "התכנים בכנס התמקדו במתן כלים מגוונים ויצירתיים לחיזוק ענף המסעדנות בעידן הנוכחי".
בין התכנים המדוברים – הרצאה של כתבת האוכל אפרת ליכטנשטט על העקרונות שחשוב להקפיד עליהם כאשר מצלמים אוכל, כך שייראה מזמין, אסתטי ויגרה את החושים; אירית שנקר ואיתן תגר הרצו על יצירת חזון המתורגם להצלחה במערכי המזון; בלוגר האוכל ניב גלבוע דיבר על מאחורי הקלעים של עולם האוכל הישראלי; והעיתונאי הירושלמי שאול אמסטרדמסקי (תאגיד השידור הישראלי) הרצה על כלכלה, ניהול מסעדות ועל מה שמצפה לעסקים בעידן שלאחר הקורונה.
עוד לפני הכנס, כך מספרים בעירייה, נערך בקרב בעלי העסקים סקר על מנת להבין אלו תכנים וכלים הם ירצו לרכוש, ובהתאם לתשובות שהתקבלו הוכנה התוכנית.
ראש העיר משה ליאון, שנכח בכנס ביחד עם מנכ"ל העירייה איציק לארי, אומר: "ענף עסקי המזון והמסעדנות עובר שינויים רבים בתקופה זו. אנו בעיריית ירושלים רואים חשיבות רבה בחיזוק הענף באמצעות הדרכות והרצאות המקנות כלים רלוונטיים. אנו מחויבים לקשר העמוק עם העסקים בעיר ובכלל זה עסקי המזון".
מחזיק תיק קידום עסקים יהודה בן יוסף : "יוזמה יוצאת דופן זו שמובילה עיריית ירושלים, תאיץ את הפעילות ותעניק כלים למסעדות ולעסקי המזון בעידן הנוכחי. נמשיך לפעול ביתר שאת למען כלל בעלי העסקים בעיר".
לעדכונים אחר כל הידיעות הכי חמות>>
הורידו את אפליקציית "כל העיר" באנדרואיד
הורידו את אפליקציית "כל העיר" באייפון
תגובות